logo, Kalász Vivien fotográfus

Tárgyfotózás: honlapra, webáruházba, marketinganyagokhoz...

Otthon is lehet tárgyfotókat készíteni, többnyire csak kitartás és barkácsolási kedv kérdése. Persze nem elhanyagolandó a rendelkezésre álló felszerelés sem. Fontos a fényforrások száma, mérete, a színhőmérséklet vagy még sorolhatnám.

 

A fények és árnyékok viszonya és a színhelyesség még hangsúlyosabb szerepet kapnak. A tárgyak tulajdonságait is ismerni kell ahhoz, hogy megfelelően tudjuk azokat lefotózni és kiküszöböljük a buktatókat.

Hidd el, műtermi körülmények között, professzionális felszereléssel sokkal jobb eredményt lehet elérni!

 

A tárgyak valósághű és vásárlásra ösztönző, csalogató megjelenítéséhez nem csak fantáziára, de technikára, sőt bizonyos esetekben esztétikai érzékre is szükség van és ha elkészült a kép, akkor több mint valószínű, hogy némi utómunkát is kell végezni rajta. Ha egyedül mindez még sem megy, akkor lehet, hogy érdemes egy fotográfus közreműködését kérni.

Ajánlatkéréshez vedd fel velem a kapcsolatot itt!

© 2018 KALÁSZ VIVIEN PHOTOGRAPHY

Az oldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szöveget részben vagy egészben, illetve a képeket másolni, elektronikus vagy egyéb formában felhasználni

kizárólag az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehet.

 

e-mail: kapcsolat [kukac] kalaszvivien [pont] com ◦ Szakképzettség: Alkalmazott fotográfus 5421101 0000 00 00 ◦ Europass bizonyítvány száma: 779710

Kalász Vivien e.v., 52079577 ◦ Adószám: 68670029-1-42 ◦ NAIH-136967/2018

 

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: