logo, Kalász Vivien fotográfus

Már pontosan tudod, hogy mit szeretnél?

Vedd fel velem a kapcsolatot még ma! Írd meg, hogy miben lehetek segítségedre!

KÉRJ AJÁNLATOT

Amiben számíthatsz rám...

Kismama fotózás

A kismamák gyönyörűek! Gömbölyded formák, még nőiesebb idomok, amiket vétek lenne elrejteni!

Légy büszke magadra és örökítsd meg képekben ezt a csodás állapotot!

 

Modern portré

Hogy Te nem vagy fotogén?

Gyere el hozzám, bebizonyítom

Neked az ellenkezőjét!

 Mindenkiben ott szunnyad a szépség, közös munkával előcsalogatjuk!

Gyermek- és családfotó

Nincs rosszabb annál, mint megbánni, ha valamit nem tettünk meg!

Ne szalaszd el az alkalmat, örökítsük meg együtt a múló pillanatokat - már a kezdetektől... mert sosem térnek vissza!

Párfotózás

Nem kell mindig különleges alkalom arra, hogy képekben is megörökítsétek az egymás iránti érzéseiteket. Vidám programnak,  figyelmes ajándéknak is tökéletes.

Táj- és természet

Természetfotóim kiváló minőségű nyomtatásban felöltöztethetik lakásod, irodád falait, de honlapon való felhasználáshoz vagy akár illusztrációnak is megvásárolhatók.

Színházi- és táncfotózás

A zene és a tánc is gyermekkorom óta jelen vannak az életemben, innen csak egy ugrás a színház szeretete, ahol természetesen nem csak a táncos darabokat rögzítem képekben.

Tárgyfotózás

Minőségi, a valóságot visszaadó fotókkal a termékeidet is hatékonyabban értékesítheted, emellett honlapod és webáruházad látogatói is könnyebben dönthetnek.

Rendezvényfotózás

Kisebb családi és céges rendezvények megörökítését is szívesen vállalom a fővárosban és vidéken egyaránt.

Csoportok és egyesületek megbízásaira is számítok.

Elmerülsz az egyhangú hétköznapokban és ritkán érzed magad igazán nőnek?

Úgy gondolod, hogy nem vagy szép és nem érdemled meg, hogy magaddal foglalkozz?

Te "csak egy anya" vagy? Dolgozol és nincs időd? Már nem vagy tizennyolc?

Légy őszinte önmagadhoz! Ezek mind csak kifogások, hiszen Te is szeretnéd magad szépnek látni!

Gyere el hozzám, mutasd meg a szépséged, én megörökítem Neked, párodnak, családodnak, az utókornak!

Amit egyszer minden nőnek ki kell próbálnia...

Emlék egy életre!

Kell hogy legyen egy jó képed!

Az én világomban Te vagy fókuszban!

 

Mindegy hogy egyedül vagy párban, családdal, gyermekekkel, baráti társasággal vagy házi kedvenccel fotózkodnál. Az alkalom is lehet hivatalos vagy hétköznapi, a hangulat pedig ünnepi, fesztelenül bolondos, jókedvű, romantikus, vagy akár dögös is! A lényeg, hogy az „Én nem vagyok fotogén” kifejezést felejtsd el! Mindenkiről lehet jó képet készíteni, és az a fotográfus feladata! Ne légy félénk vagy szemérmes! Dobd be magad! Hozd magaddal akár a hobbidat is, hogy megfesthessük az igazi képmásodat, ezúttal fénnyel!

 

Szívvel-lélekkel fotózom! Szenvedélyesen szeretem megörökíteni, ezáltal megőrizni a különleges pillanatokat, részleteket, színeket, fényeket, egyszóval a bennünket körülvevő csodás világot. Mindig keresem az újat és szeretem a kihívásokat!

 

Az utóbbi időben a modern és letisztult stílusú női- és férfi portrékra koncentrálva igyekszem magam fejleszteni. Szeretném a hétköznapi embereknek megmutatni, hogy szépek és róluk is lehet csodás képeket készíteni. Ehhez természetesen időre van szükség, ezért nem szabok szűk időkeretet a fotózásoknak. A fotózás alatt változatos képek készülnek, megegyezés szerint több háttérrel és változó beállítások mellett, miközben ha szükséges, biztosítok átöltözési lehetőséget is. Ha többen érkeztek, természetesen együtt és külön-külön is szerepelhettek a képeken.

 

Mi a következő lépés?

 

Ha tetszenek a képeim, a stílusom, és elhatároztad hogy belevágsz,  vedd fel velem a kapcsolatot! Egy személyes találkozó alkalmával megbeszélünk minden apró részletet. Tájékoztatlak a fotózás menetéről annak érdekében, hogy a stúdióban történő fotózás alkalmával már minden simán menjen. Csak olyan pózokba "kényszerítelek" amelyek természetesnek hatnak, nem okoznak nehézséget és kiemelik előnyös oldaladat, így nem kell kényelmetlenül feszengned. Légy önmagad, mutasd meg természetesen a legjobb formádat. A falnak támaszkodva, a földön ülve vagy kényelmesen a fotelben. Ha kedved tartja akár fejre is állhatsz, sőt még hátat is fordíthatsz! Egyetlen szabály van csak:

 

ÉREZD JÓL MAGAD, ADD ÖNMAGAD!

 

Mit kapsz és hogyan?

 

Ha számodra az alacsony ár, a nagy mennyiségű kép a szempont és a koncepció nélküli tömegfotó a cél, akkor nem én vagyok a Te fotósod!

 

Részemről igyekszem a megrendelő igényeihez igazodni, rugalmas vagyok, de vannak dolgok, amelyekhez ragaszkodom. Megbízható és profi felszereléssel, pontosan és igényesen dolgozom. Számomra a megrendelő elégedettsége a legfontosabb, vagyis az, hogy Te a fotózás alkalmával jól érezd magad, vidáman, pozitív élményekkel távozz és amikor átveszed a kidolgozott képeidet, akkor elégedett mosoly üljön az arcodra. A Te elégedettséged az én boldogságom!

 

A jó munkához idő kell és a fotográfus munkája nem ér véget a helyszínen való fényképezéssel. Az előkészületek, a színvonalas utómunka és - ahol szükséges - a retusálás is időigényes feladat, de igyekszem a képeket minél hamarabb feldolgozni.

 

Az elkészült képekből utólag választhatóak ki azok, amelyek a leginkább elnyerték a tetszésedet. A képek kizárólag utómunkát követően kerülnek átadásra. Úgynevezett „nyers”, azaz félkész fájlokat nem adok ki!

 

Az általad kiválasztott képeket minőségi nyomtatásban, keretezésre kész állapotban kapod meg, hiszen úgy gondolom, hogy nincs annál jobb érzés, mint tárgyiasult formában, igényes kivitelezésben viszont látni azt, amiért közösen megdolgoztunk. És így végre lesz legalább egy gyönyörű képed is!

 

 

Kalandra fel! Alkossunk együtt az elégedett mosolyokért és a felbecsülhetetlen, életre szóló emlékekért!

 

smink, előkészület, kényeztetés, szolgáltatás

Egy jó smink öltöztet és magabiztossá tesz

fodrász, kényeztetés, előkészület, szolgáltatás

Készül a frizura

lazítás, érezd jól magad, élmény

Engedd el magad

kép, keretben, emlék, életre szól, létezz képeken, megérdemled

Vedd kézbe és csodáld meg az eredményt

ÉRDEKEL

természet, művészet, falikép, nyomda, vászonkép, akrilkép, erdő, Magyarország

Erdei absztrakt

természet, Balaton, Balatonfüred, alkony, naplemente, kikötő, falikép, dekoráció

Minőségi képek dekorációs célra vagy akár illusztrációnak!

 

Táj- és természetképeimből kedvedre válogathatsz, így akár egy nagyobb képpel feldobhatod lakásod vagy irodád hangulatát is.

 

 

 

 

Legutóbb az alábbi három részes, kiváló minőségű fotóvászonra nyomtatott és vakrámára feszített, 1 méter magas panelekből álló képet készíttettem el, ami egy nappalit díszít.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nyomdai kivitelezéshez segítséget is nyújtok, hiszen nem mindegy, hogy egy szép kép milyen formában és milyen minőségben kerül nyomtatásra! Ne rontsd el az utolsó lépést, hiszen nem megfelelő előkészítés és szakértelem hiányában nem biztos, hogy azt kapod, amire számítottál!

 

Arra is volt már példa, hogy egy vállalkozás a honlapja elkészítéséhez használta fel városi- és tájfotóimat, vagy éppen a webshopban az általam készített tárgyfotókkal mutatta be árukészletét.

híd, épület, városfotó, Budapest, falikép, vászonkép, nyomda

UGRÁS A GALÉRIÁRA

Balatonfüredi alkony

ÍRJ NEKEM, VAGY KÉRJ AJÁNLATOT!

© 2018 KALÁSZ VIVIEN PHOTOGRAPHY

Az oldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szöveget részben vagy egészben, illetve a képeket másolni, elektronikus vagy egyéb formában felhasználni

kizárólag az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehet.

 

e-mail: kapcsolat [kukac] kalaszvivien [pont] com ◦ Szakképzettség: Alkalmazott fotográfus 5421101 0000 00 00 ◦ Europass bizonyítvány száma: 779710

Kalász Vivien e.v., 52079577 ◦ Adószám: 68670029-1-42 ◦ NAIH-136967/2018

 

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: