logo, Kalász Vivien fotográfus

Portrék a modern és letisztult magazin stílus jegyében

Az utóbbi időben a letisztult, modern és időtálló, magazin jellegű portré fotózás érdekel leginkább és erre a témakörre helyezem a legnagyobb figyelmet. Vallom, hogy kortól és kilóktól függetlenül minden nő értékes, szép és érzéki, mindenkinek van csodálatos és előnyös, egyedi oldala. Ha tehetném, mindenkinek bebizonyítanám, hogy igenis szép és tud ragyogni!

 

Létezz fényképeken! Legyenek Neked is kézzelfogható emlékképeid! Legyél Te is egy kicsit szupermodell! Valósítsd meg egy régi álmodat és próbáld ki magad a kamera előtt. Segítségemmel könnyedén elkészítjük mostani éned időtálló lenyomatát!

 

Hogy hogyan??? A műteremben nap közben rendelkezésre álló természetes fénnyel és szükség esetén lámpákkal is tudok dolgozni. Többféle hátteret, kiegészítőt és fényformálót használok az optimális megvilágítás céljából, a tökéletes képek érdekében. Te hozod a ruhatáradat, én adom a sminket és a frizurát, valamint a vágyott képeket. Pár órányi kikapcsolódást Te is megérdemelsz!

 

Természetesen férfiak számára is szívesen készítek képeket, de ők sminket biztosan nem kapnak!

 

Állatbarát stúdióként szívesen látom házi kedvencedet is, feltéve hogy nem arab telivérrel vagy egy afrikai elefánttal érkeznél.

Ajánlatkéréshez, időpont foglaláshoz vedd fel velem a kapcsolatot itt!

© 2018 KALÁSZ VIVIEN PHOTOGRAPHY

Az oldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szöveget részben vagy egészben, illetve a képeket másolni, elektronikus vagy egyéb formában felhasználni

kizárólag az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehet.

 

e-mail: kapcsolat [kukac] kalaszvivien [pont] com ◦ Szakképzettség: Alkalmazott fotográfus 5421101 0000 00 00 ◦ Europass bizonyítvány száma: 779710

Kalász Vivien e.v., 52079577 ◦ Adószám: 68670029-1-42 ◦ NAIH-136967/2018

 

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: