logo, Kalász Vivien fotográfus

Van akit szívesen meglepnél az élménnyel?

 

Születésnap, névnap, eljegyzés, évforduló, ballagás vagy egy jeles ünnep közeledik? Kifogytál az ötletekből? A legjobb megoldás a fotózásra beváltható ajándékutalvány!

 

Lepd meg barátodat, barátnődet, kedvesedet, házastársadat, szüleidet vagy gyermeke(i)det névre szóló, fotózásra jogosító ajándékutalvánnyal! Az utalvány fél éven belül használható fel budapesti stúdióban vagy igény és lehetőség szerint szabadtéren történő portré, kismama, újszülött, baba/gyermek vagy családi fotózásra.

 

További részletekért kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!

Légy képben! Iratkozz fel hírlevelemre még ma!

 

Ugye nem szeretnél lemaradni az aktuális akciókról, személyre szabott ajánlatokról, rendezvényekről, fotográfiával kapcsolatos érdekes hírekről, tippekről?

 

Ígérem, hogy nem zaklatlak, az adataidat kizárólag én használom, biztonságosan tárolom és ha valamiért meggondolnád magad, akkor bármikor leiratkozhatsz.

 

 

Az Adatkezelési tájékoztatót itt találod!

Örömmel lefotózlak! Áruld el, hogy számodra milyen lenne az álom fotózás?

 

Pontosan tudod mit szeretnél és felkészültél rá, hogy új fényben tündökölj? Készen állsz arra is, hogy elégedett mosollyal vedd kézbe az elkészült fotókat? Jó úton jársz! Első lépésként vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot a személyes találkozóra!

 

Ha még bizonytalan vagy, akkor sem felesleges a kapcsolat felvétel, hiszen lehet hogy éppen az általam küldött információ vagy a velem folytatott beszélgetés juttat közelebb a megoldáshoz.

 

Kérlek, hogy akkor is az alábbi felületen keresztül lépj velem kapcsolatba ha megtetszett valamelyik fotóm és szívesen felhasználnád valahol.

Fordulj hozzám bizalommal, hamarosan jelentkezem!

Az adatszolgáltatás önkéntes, a megadott adatokat az EU Adatkezelési Rendeletnek megfelelően kezelem, harmadik félnek nem adom át!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Űrlap küldése...

A kiszolgáló hibát észlelt.

Az űrlap megérkezett.

© 2018 KALÁSZ VIVIEN PHOTOGRAPHY

Az oldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szöveget részben vagy egészben, illetve a képeket másolni, elektronikus vagy egyéb formában felhasználni

kizárólag az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehet.

 

e-mail: kapcsolat [kukac] kalaszvivien [pont] com ◦ Szakképzettség: Alkalmazott fotográfus 5421101 0000 00 00 ◦ Europass bizonyítvány száma: 779710

Kalász Vivien e.v., 52079577 ◦ Adószám: 68670029-1-42 ◦ NAIH-136967/2018

 

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: