logo, Kalász Vivien fotográfus

Újszülöttek, nagyobbacskák és szüleik

A baba- és családfotózás rengeteg türelmet igényel úgy a fotós, mint a család és a babák részéről. Emiatt is fontos, hogy bőven szánjunk időt a fotózásra. A műteremben a fotózásra felkészülve várlak Benneteket, megfelelő hőmérsékletet és kényelmet biztosítok ahhoz, hogy a babák jól érezzék magukat.

 

A sikeres képek érdekében sok apró dolgot kell szem előtt tartanunk, amelyekről a fotózás időpontjának kitűzése után részletesen tájékoztatni foglak Benneteket.

Az újszülötteket célszerű a születést követő 2 hétben fotózni.  Mivel ebben a korban még nagyon aluszékonyak, nagyobb eséllyel készülhetnek róluk tündéri, alvós képek is.

 

Érdemes a fotózást már legkésőbb a szülést megelőző hónapban megtervezni, hogy a fotózás dátumát minden esetben a baba érkezéséhez tudjuk igazítani.

 

A baba biztonságát maximálisan szem előtt tartom!

Ajánlatkéréshez, időpont foglaláshoz vedd fel velem a kapcsolatot itt!

© 2018 KALÁSZ VIVIEN PHOTOGRAPHY

Az oldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szöveget részben vagy egészben, illetve a képeket másolni, elektronikus vagy egyéb formában felhasználni

kizárólag az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehet.

 

e-mail: kapcsolat [kukac] kalaszvivien [pont] com ◦ Szakképzettség: Alkalmazott fotográfus 5421101 0000 00 00 ◦ Europass bizonyítvány száma: 779710

Kalász Vivien e.v., 52079577 ◦ Adószám: 68670029-1-42 ◦ NAIH-136967/2018

 

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: