logo, Kalász Vivien fotográfus

új fejezet

 

2017. április 11.

 

Szia! Hát itt vagyok!

 

Igen, én is nyitottam egy fejezetet a világháló végeláthatatlan rendszerében és most meghívlak, hogy nézz körül a portfóliómban, ahol különféle kategóriákban találod meg a képeimet. A blogban érdekes projektekről, utazásokról, élményekről, újdonságokról fogok írni, és itt is szívesen látlak bármikor. Remélem, hogy tetszik amit látsz és gyakran visszatérsz az oldalra vagy esetleg személyesen is köszönthetlek a jövőben egy fotózás alkalmával.

 

Régóta terveztem a saját weboldalam elindítását, mert úgy éreztem, hogy egy honlapon mégiscsak több lehetőség nyílik a saját stílusom kifejezésére, a munkám bemutatására.

 

Sosem foglalkoztam weblapszerkesztéssel, így igazán büszke vagyok arra, hogy mindezt egyedül sikerült  megvalósítanom. Persze nekem is jó barátom a "gugli", így az elmúlt hónapokban több órányi oktató videó és pár baráti tanács után megoldottam azt, ami először lehetetlen küldetésnek tűnt.

 

Ma reggel úgy döntöttem, hogy nem dédelgetem tovább és útjára engedem életem első, saját készítésű honlapját. Egy kicsit olyan ez mint egy új ház... örülsz, hogy végre a tiéd, beköltöztél és bár már lakható, azért mindig fogsz valami csinosítani valót találni rajta. Sőt eljön majd az idő, amikor felújítod vagy eladod és veszel egy másikat. Na de ez a jövő zenéje. Egyelőre örülök, hogy beköltöztem és most megtartom a virtuális lakásavatót!

 

Bízom benne, hogy Nektek is tetszeni fog az oldal és örömmel böngészitek a tartalmát, akár időről-időre visszatérve, mint egy jó barát, aki néhanapján vendégségbe megy.

FENT VAGY FACEBOOKON?

AKKOR KERESD FEL AZ OLDALAM

 

Ha érdekel a munkám és a képeim, akkor keresd fel az oldalam az egyik legkedveltebb közösségi oldalon is. A rossz hír az, hogy nem elég kedvelni az oldalt. A jó hír pedig, hogy van ellenszer... olvass tovább!

 

A Facebook algoritmusának köszönhetően könnyen előfordulhat, hogy annak ellenére lemaradsz a viszonylag rendszeresen publikált posztjaimról, hogy kedveled az oldalamat. Ennek elkerülésére a legbiztosabb megoldás az, ha az oldalamat felkeresve a követés gombra kattintva beállítod, hogy ne az "alapértelmezés", hanem a "megjelenítés elsőként" legyen a szabály az oldalam hírfolyamodban történő megjelenítésre, és bekapcsolod az értesítéseket is!

 

Tapasztalatból tudom, hogy ez sem garancia arra, hogy minden eljut hozzád, ezért inkább azt javaslom, hogy rendszeresen nézz be az oldalra!

INSTAGRAM FÜGGŐ VAGY?

KÖVESS BÁTRAN!

 

A profilomban kizárólag saját fotóim jelennek meg a legváltozatosabb témákban.

 

Jártamban-keltemben mobillal kattintok, vagy utólag töltöm fel a fényképezőgéppel készült, már utómunkával ellátott kedvenceimet.

 

Kövess, kedvelj, kommentelj!

UGRÁS A FŐOLDALRA

blog, monitor, kijelző, homepage, weboldal, honlap, fotózás, fotó, illusztráció

Kezdőoldalam

Kalászok - a név kötelez

© 2018 KALÁSZ VIVIEN PHOTOGRAPHY

Az oldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szöveget részben vagy egészben, illetve a képeket másolni, elektronikus vagy egyéb formában felhasználni

kizárólag az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehet.

 

e-mail: kapcsolat [kukac] kalaszvivien [pont] com ◦ Szakképzettség: Alkalmazott fotográfus 5421101 0000 00 00 ◦ Europass bizonyítvány száma: 779710

Kalász Vivien e.v., 52079577 ◦ Adószám: 68670029-1-42 ◦ NAIH-136967/2018

 

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: