logo, Kalász Vivien fotográfus

Nincs varázslat, az igazság az, hogy szép vagy,

és ezt szívesen bebizonyítom Neked is!

Lehet, hogy pont egy ilyen fotózásra van szükséged ahhoz, hogy örökre megváltozzon az a kép, ahogyan Te látod önmagadat!

Ne feledd, a professzionális smink, egy jó frizura, néhány csinos ruha és kellék, valamint pár fesztelen, kellemes, velem és természetesen a fényképezőgépemmel töltött óra választ el az élménytől! Véleményem szerint egy ilyen alkalmat mindenki megérdemel legalább egyszer az életben! Ha már kacérkodtál a gondolattal, akkor itt a lehetőség! Kalandra fel!

Készen állsz rá, hogy lefoglald a fotózásod időpontját?

Ha a válaszod még mindig nem, akkor görgess lejjebb, nézd meg a fotókat és olvass tovább!

ELŐTTE

UTÁNA

Őszintén vallom, hogy kortól és kilóktól függetlenül minden nő értékes, szép és érzéki, mindenkinek van csodálatos és előnyös oldala. Bebizonyítom Neked is, hogy szép vagy és ragyogsz, és hogy akár Te is lehetnél címlaplány!

 

Nem kell elbújnod, lefogynod, Te így vagy az, aki szerethető, így vagy önmagad. Nincs holnap, nincs majd máskor. Itt és most van! Ki tudja mit hoz a holnap? Akiknek igazán fontos vagy, azok pedig így szeretnek. A párod, a családod, a gyermekeid. A többi meg nem számít!!!

A fenti képeken is hétköznapi emberek szerepelnek és nem modellek! Dolgozó nők, anyák, akik ezidáig nem részesültek ilyen élményben és végül határtalan örömmel vették kézbe az elkészült képeiket.

 

A portré fotózás díja professzionális smink és frizura elkészítését is tartalmazza, illetve sor kerül egy a fotózást megelőző személyes konzultációra is, így már tudni fogod, hogy hogyan és mivel készülj a fotózás napjára annak érdekében, hogy csúcsformában légy!

 

Dobd félre a kifogásokat és vágj bele!

Ha még mindig nem tudtál dönteni, itt elolvashatod azoknak a hölgyeknek az ajánlását, akik már jártak nálam:

© 2018 KALÁSZ VIVIEN PHOTOGRAPHY

Az oldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szöveget részben vagy egészben, illetve a képeket másolni, elektronikus vagy egyéb formában felhasználni

kizárólag az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehet.

 

e-mail: kapcsolat [kukac] kalaszvivien [pont] com ◦ Szakképzettség: Alkalmazott fotográfus 5421101 0000 00 00 ◦ Europass bizonyítvány száma: 779710

Kalász Vivien e.v., 52079577 ◦ Adószám: 68670029-1-42 ◦ NAIH-136967/2018

 

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: