logo, Kalász Vivien fotográfus
Brigi "5 éves korom óta nem álltam hivatásos fotós kamerája előtt, de titkon mindig is vágytam egy profi fotósorozatra. Az elején eléggé bizonytalan voltam, de Vivi mindenben segített, oldotta a feszültséget. Nagyon jó volt végig a hangulat, szuper érzés volt, hogy az előkészületek közben és a fotózás alatt is mindenki rám figyelt, nekem segített, hogy a fotókon a lehető legjobb formában legyek. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a környezetemből, így nem csak remek képeket, hanem önbizalmat is kaptam, azóta kicsit másképp látom magam. Szeretettel ajánlom Vivient mindenkinek, aki remek hangulat közepette és igazi odafigyelés mellett szeretne minőségi, gyönyörű képeket magáról."
Erzsó

 

"Az esküvőm óta nem készültek rólam olyan képek, amelyekkel elégedett lettem volna. Nagyon örültem ennek a hiánypótló sorozatnak, örök emlék marad!"

Szilvi "Vivinek köszönhetően sikerült személyesebbé varázsolni a honlapomat! Pontosan az oldalra illő képek készültek, így a leendő vendégeim már az első találkozásnál könnyen felismernek."
Kata "Ügyes fotós, kellemes hangulat, finom fények! Köszönöm szépen, nagyszerű délelőtt volt!"
Klári "Bő fél napot töltöttem Vivi műtermében, ahol türelemmel, törődéssel és sok vidámsággal készültek a képek. Hála és köszönet érte. :) Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretné megörökíteni maga vagy barátai mai énjét."
Julcsi

 

"Nagyon élveztem a fotózást.

Kiskorom óta mondják hogy nagyon fotogén vagyok, de eddig csak Vivinek sikerült a legjobbat kihoznia belőlem.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, sokat nevettünk, csak úgy elszállt az idő."

Kinga

 

“Nem csak nagyon jól sikerült portréfotókat kaptam egy profi fotóstól, ami egy nőnek, ha elmúlt negyven egyáltalán nem kevés, de felszabadultan önmagam lehettem a fotózás alatt mindenféle félelem vagy gátlás nélkül, és ez nekem mindennél többet jelent.

Biztos, hogy jövök még.”

© 2018 KALÁSZ VIVIEN PHOTOGRAPHY

Az oldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szöveget részben vagy egészben, illetve a képeket másolni, elektronikus vagy egyéb formában felhasználni

kizárólag az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehet.

 

e-mail: kapcsolat [kukac] kalaszvivien [pont] com ◦ Szakképzettség: Alkalmazott fotográfus 5421101 0000 00 00 ◦ Europass bizonyítvány száma: 779710

Kalász Vivien e.v., 52079577 ◦ Adószám: 68670029-1-42 ◦ NAIH-136967/2018

 

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: